System napełniania do ciepłych i zimnych płynów (soki owocowe, wino, ocet, olej rzepakowy, oliwa z oliwek, itp.).
- Wydajność napełniania: 1.000 l / godz.
- Ciągła praca zabezpieczona podwójną operacją
- Przepływ płynu pompą albo grawitacyjnie
Kompaktowe urządzenie z funkcją przełączania:
- 1 przełącznik ilości dla 3, 5, 10, 20 litrów + 1 wolna pozycja (pojemności od 0,1 do 100 litrów - możliwość zaprogramowania).
2 ważne wyświetlacze ukazujące:
- wybraną ilość napełniania
- ilość przypadającą na klienta albo produkt
- całkowita ilość napełniania, np. średnia prędkość
- pomiar aktualnej wydajności napełniania
- 3 Zawory pneumatyczne (wymagany jest kompreson 6-8 bar)
- 4 Moc, pomiar ilości
- 5 System dozowania
- 6 Silikonowe rurki napełniające - Łatwa i bezpieczna obsługa
- Podwójny system z regulowaną wysokością: brak jakichkolwiek przerw w napełnianiu podczas wymiania worków.
Inne przydatne funkcje:
- automatyczna regulacja minimalnej temperatury
- płyny są uwalniane po przekroczeniu temperaturze 78 °C
- elastyczne wykorzystanie (napełnianie kanistrów).
Nowy komentarz