Menu
  • Farmárik
  • Pre domácich výrobcov
  • Varenie piva
  • Muštáreň
  • Výroba vína
  • Včelárske potreby
  • doprava
  • Previous
  • Następna

13 produktów

  • Chlorek wapnia 33% 100 ml

    (055.035.0)

    Ten naturalnie czysty chlorek wapnia E509 (nadaje się do żywności) zawiera 33% chlorku wapnia, który jest często używany w browarach komercyjnych. Chlorki nadają piwu miękkiego, pełnego i słodszego smaku, natomiast wapń przyczynia się do flokulacji białek i stabilizacji smaku. Maksymalna ilość wapnia i chlorków, którą można dodać do piwa, wynosi 200 mg / l.

    7 - 21 dni roboczych

    17,5 zł

  • Siarczan wapnia 100 g

    (055.021.0)

    Sól do uzdatniania wody. Obniża pH zacieru i zwiększa stałą twardość (jonów wapniowych) wody do gotowania. Dodanie 1 gramu na 10 l zwiększa stężenie soli o 23 ppm wapnia i 56 ppm siarczanu oraz zwiększa twardość wody o 58 ppm.

    7 - 21 dni roboczych

    14,2 zł

  • Siarczan magnezu 100 g

    (055.027.7)

    Sól magnezowa do uzdatniania wody. Nieznacznie obniża pH zacieru. Dodanie 1 g na 10 litrów zwiększa stężenie soli o 39 ppm siarczanu i 10 ppm magnezu oraz zwiększa twardość o 41 ppm.

    Wysyłamy do 48 godzin

    14,2 zł

  • Chlorek potasu 100 g

    (055.025.1)

    100 g

    7 - 21 dni roboczych

    20,3 zł

  • Karmel 100 ml

    (055.100.2)

    Naturalny barwnik złożony z czystego palonego cukru, który dodaje koloru do piwa, likieru, itd. Jest wysoko skoncentrowany, należy więc używać go z umiarem ! Wskaźnik koloru: 9500 EBC.

    7 - 21 dni roboczych

    29,8 zł

  • Surowy cukier trzcinowy, ciemny 1 kg

    (007.031.8)

    Dodaje specyficzny smak do winu i piwu.

    Wysyłamy do 48 godzin

    31,7 zł

  • Biały, rozdrobniony cukier kandyzowany 500 g

    (007.083.9)

    Oryginalny cukier kandyzowany używany w wielu bielgijskich browarach. Dodaje niepowtarzalnego smaku. Odpowiedni do win, likierów i wypieków lub do wyroby własnego syropu z bzu.

    Wysyłamy do 48 godzin

    27,3 zł

  • Brązowy, rozdrobniony cukier kandyzowany 500 g

    (007.082.1)

    Oryginalny cukier kandyzowany używany w wielu bielgijskich browarach. Dodaje niepowtarzalnego smaku. Odpowiedni do win, likierów i wypieków lub do wyroby własnego syropu z bzu.

    Wysyłamy do 48 godzin

    27,3 zł

  • Kwas mlekowy 80% VINOFERM Lactol 1 l

    (003.005.6)

    Kod produktu: 003.005.6

    7 - 21 dni roboczych

    78,6 zł

  • Kwas mlekowy 80% VINOFERM Lactol 250 ml

    (003.003.1)

    Kod produktu: 003.003.1 

    7 - 21 dni roboczych

    34,8 zł

  • Kwas askorbinowy VINOFERM Ascorvit 100 g

    (003.036.1)

    Kod produktu: 003.036.1

    Wysyłamy do 48 godzin

    34,9 zł

  • Biersol BREWFERM 100 ml

    (055.015.2)

    Kod produktu: 055.015.2. Specjalny kieselsol do wytrącania białek z brzeczki piwnej. Dawkowanie: 3-5 ml / 10 litrów. Należy dodawać na końcu procesu warzenia. Może być wykorzystywany również do klarowania młodego piwa. Przechowywanie: chronić przed mrozem !

    Wysyłamy do 48 godzin

    17,4 zł

Parametry

Producent

Availability
Wyszukaj tekst

Szukaj wyniku filtrowania według pełnego tekstu

Privacy preferences

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje lub możesz dostosować swoje preferencje.

Polityka prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Product has been added to the cart
Kontunuuj zakupy Zamówienie