Poprawa smaku
-
Mech irlandzki 100 g
(150.249.1 )Ułatwia wytrącanie białek. Należy dodawać na końcu procesu warzenia chmielu. Dawkowanie: 5 g / 25 l brzeczki.
7 - 21 dni roboczych
19,13 zł
-
Mech irlandzki 25 g
(150.249.6)Ułatwia wytrącanie białek. Należy dodawać na końcu procesu warzenia chmielu. Dawkowanie: 5 g / 25 l brzeczki.
7 - 21 dni roboczych
13,50 zł
-
Biersol BREWFERM 100 ml
(055.015.2)Kod produktu: 055.015.2. Specjalny kieselsol do wytrącania białek z brzeczki piwnej. Dawkowanie: 3-5 ml / 10 litrów. Należy dodawać na końcu procesu warzenia. Może być wykorzystywany również do klarowania młodego piwa. Przechowywanie: chronić przed mrozem !
7 - 21 dni roboczych
12,38 zł
-
Karuk w płynie VINOFERM 100 ml
(005.060.9)Uniwersalny i naturalny środek do klarowania wina, soku i piwa. Odpowiedni do klarowania w niskich temperaturach. Dakowanie: 2-5 ml / 10 l.
7 - 21 dni roboczych
19,13 zł