Oferta innych dodatków do produkcji serów
-
Sorbinian potasu VINOFERM Sorbistat 100 g
(004.030.3)Stabilizator, który zapobiega fermentacji wina i soków owocowych. Wykorzystywany również do produktów mlecznych. Granulowany, łatwo rozpuszczalny. W winie: zawsze używaj z taką samą dawką siarczynu (Campden) ! Dawkowanie: 1-2 g / 10 l.
7 - 21 dni roboczych
27,5 zł
-
Sorbinian potasu VINOFERM Sorbistat 1 kg
(004.033.7)Stabilizator, który zapobiega fermentacji wina i soków owocowych. Wykorzystywany również do produktów mlecznych. Granulowany, łatwo rozpuszczalny. W winie: zawsze używaj z taką samą dawką siarczynu (Campden) ! Dawkowanie: 1-2 g / 10 l.
7 - 21 dni roboczych
146,9 zł
-
NOWOŚĆ
Roztwór chlorku wapnia 250 ml
(2004000)36% roztwór chlorku wapnia to roztwór chlorku wapnia o jakości spożywczej w wodzie pitnej. Stosowany jest w produkcji serów i twarogów w celu zwiększenia wydajności produkcji, zmniejszenia zużycia podpuszczki, poprawy wytrzymałości i konsystencji twarogu.
Wysyłamy do 48 godzin
18,4 zł
-
NOWOŚĆ
Roztwór chlorku wapnia 1 l
(2004001)36% roztwór chlorku wapnia to roztwór chlorku wapnia o jakości spożywczej w wodzie pitnej. Stosowany jest w produkcji serów i twarogów w celu zwiększenia wydajności produkcji, zmniejszenia zużycia podpuszczki, poprawy wytrzymałości i konsystencji twarogu.
Wysyłamy do 48 godzin
36,9 zł