Menu
  • Farmárik
  • Pre domácich výrobcov
  • Varenie piva
  • Muštáreň
  • Výroba vína
  • Včelárske potreby
  • doprava
  • Previous
  • Następna

6 produktów

  • VINOFERM Benton 100 g

    (005.015.3)

    Specjalny, wysokiej jakości bentonit do wina, w formie granulatu. O bardzo dużej chłonności. Wykorzystywany również do wstępnego klarowania wina i moszczu. Dawkowanie: 1-2 g / l. Pozostaw na noc do namaczania w 10-krotnej objętości wody, a następnie dodaj do wina.

    7 - 21 dni roboczych

    13 zł

  • VINOFERM Benton 1 kg

    (005.021.1)

    Specjalny, wysokiej jakości bentonit do wina, w formie granulatu. O bardzo dużej chłonności. Wykorzystywany również do wstępnego klarowania wina i moszczu. Dawkowanie: 1-2 g / l. Pozostaw na noc do namaczania w 10-krotnej objętości wody, a następnie dodaj do wina.

    7 - 21 dni roboczych

    50,1 zł

  • Żelatyna 20% VINOFERM 100 ml

    (005.041.9)

    Głównie stosowany w czerwonych winach, sokach owocowcyh, itd. Zaleca się używać w połączeniu z zolem krzemionkowym (1 ml zolu krzemionkowego + 1 ml żelatyny, dodawane oddzielnie). Łatwiejszy w użyciu niż proszek. Dawkowanie: 2,5-5 ml / 10 l.

    7 - 21 dni roboczych

    21,8 zł

  • Kieselsol Clarifier VINOFERM 100 ml

    (005.050.0)

    Zol krzemionkowy stosowany do klarowania wina, soków, itd. Najczęściej używany jest w połączeniu z żelatyną w płynie (1 ml zolu krzemionkowego + 1 ml żelatyny, które dodaje się oddzielnie). Bardzo szybkie działanie. Dawkowanie: 2,5-5 ml / 10 l.

    7 - 21 dni roboczych

    26,1 zł

  • Kieselsol Clarifier VINOFERM 1 l

    (005.054.2)

    Zol krzemionkowy stosowany głównie do klarowania wina, soków, itd. Najczęściej używany jest w połączeniu z żelatyną w płynie (1 ml zolu krzemionkowego + 1 ml żelatyny, które dodaje się oddzielnie). Bardzo szybkie działanie. Dawkowanie: 2,5-5 ml / 10 l.

    7 - 21 dni roboczych

    80 zł

  • Tannivin SUPERB Vinoferm 20 g

    (005.012.0)

    Specjalna tanina dębowa, przeznaczona do poprawy bukietu i ciała wina. Ma działanie harmonizujące i stabilizujące kolor bez zwiększania goryczy, co umożliwia stosowanie większych dawek. Może być dodana w pierwszym staczaniu. Dawkowanie do czerwonego wina: 1-20 g / 100 l wina, w zależności od osobistych upodobań. Dawkowanie do białego wina: 1-5 g / 100 l wina, w zależności od osobistych upodobań.

    Wysyłamy do 48 godzin

    78,4 zł

Parametry
Availability
Wyszukaj tekst

Szukaj wyniku filtrowania według pełnego tekstu

Privacy preferences

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje lub możesz dostosować swoje preferencje.

Polityka prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Product has been added to the cart
Kontunuuj zakupy Zamówienie