Menu
  • Farmárik
  • Pre domácich výrobcov
  • Varenie piva
  • Muštáreň
  • Výroba vína
  • Včelárske potreby
  • doprava
  • Poprzedni
  • Następna

2 Produkty

  • KOJI-KIN 10 gr (na 6 kg ryżu = 22 l sake)

    (001.249.2)

    Kod produktu: 001.249.2.

    7 - 21 dni roboczych

    100,1 zł

  • Bakterie do jabłkowo-mlekowej fermentacji MALOCID 25 g na 50 litrów

    (001.300.3)

    Kultura do kontrolowanej fermentacji malolaktycznej. Zawiera wysokie stężenie bakterii Leuconostic Oenos, które przekształcają obecny kwas jabłkowy w kwas winowy. Zmniejsza to kwasowość, zmiękcza smak i zwiększa stabilność wina. Ta technika jest używana w branży od lat i jest teraz dostępna również dla domowych winiarzy! Dozowanie: 5 g/10 l wina. Dodaj do wina po fermentacji i przed klarowaniem.

    Wysyłamy do 48 godzin

    42 zł

Parametry
Dostępność
Wyszukaj tekst

Szukaj wyniku filtrowania według pełnego tekstu

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje lub możesz dostosować swoje preferencje.

Polityka prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Produkt został dodany do koszyka
Kontunuuj zakupy Zamówienie