Rozdrabnianie

Rozdrabnianie jabłek

 

Rozdrabnianie jest kluczowym problemem, ponieważ jabłko samo w sobie ma dużą odporność na zgniatanie. Całe jabłka przed prasowaniem muszę być rozdrobnione w rozdrabniaczu na mniejsze części za pomocą noży. Powstałe w ten sposób ćwiartki jabłek, na drugim końcu rozdrabniacza cięte są nożami do wielkości, z której przy prasowaniu osiągniesz najwyższą ilość soku. Dla porównania, cięcie jabłka na plasterki nie jest odpowiednie do wyciskania soku, na drugiej stronie rozdrabniacze i miksery produkują zbyt delikatne puree do prasowania.

Z wyżej wymienionych powodów Farmarik wyselekcjonował specjalnie dla Ciebie cały rząd rozdrabniaczy przeznaczonych bezpośrednio do rozdrabniania owoców: od ręcznych aż po elektryckie, abyś mógł wybrać najodpowiedniejsze urządzenie do wyrobu planowanej ilości soku. Urządzenia te będą wykonywać swoją pracę szybko i efektywnie, a owoce będą miały odpowiednią konsystencję do prasowania.

 

HOBY - Ręczny rozdrabniacz dla domowych wyrobców

HOBY - Elektryczny rozdrabniacz dla domowych wyrobców

PROFI - Elektryczny rozdrabniacz dla mniejszych wyrobców, którzy myślą również o komercyjnej produkcji

 

 

Tu znajdziesz ofertę naszego kompletnego wyposażenia do rozdrabniania owoców.

 

 

W celu kontunuowania kliknij tutaj Prasowanie.

 

ciara

  

Farmárik, s.r.o., Bolešov 448, 018 53 Bolešov

sales@farmarik.pl 

Tel. +48 604 662 314 (kontakt w języku polskim 17:00 - 18:00)

Tel: +421 948 122 561 (kontakt w języku słowackim 07:30 - 15:30)

 

ciara

Strona korzysta z plików cookies. More info