Kompletna oferta urządzeń, surowców do domowej i komercyjnej produkcji piwa
-
7 - 21 dni roboczych
100,8 zł
-
7 - 21 dni roboczych
14,8 zł
-
7 - 21 dni roboczych
11,1 zł
-
7 - 21 dni roboczych
14,8 zł
-
Bakterie do jabłkowo-mlekowej fermentacji MALOCID 25 g na 50 litrów
(001.300.3)Kultura do kontrolowanej fermentacji malolaktycznej. Zawiera wysokie stężenie bakterii Leuconostic Oenos, które przekształcają obecny kwas jabłkowy w kwas winowy. Zmniejsza to kwasowość, zmiękcza smak i zwiększa stabilność wina. Ta technika jest używana w branży od lat i jest teraz dostępna również dla domowych winiarzy! Dozowanie: 5 g/10 l wina. Dodaj do wina po fermentacji i przed klarowaniem.
Wysyłamy do 48 godzin (2 szt.)
42 zł
-
7 - 21 dni roboczych
21,7 zł
-
Wysyłamy do 48 godzin (5 szt.)
34,8 zł
-
7 - 21 dni roboczych
78,4 zł
-
7 - 21 dni roboczych
108,5 zł
-
7 - 21 dni roboczych
39 zł
-
7 - 21 dni roboczych
108,6 zł
-
7 - 21 dni roboczych
27,2 zł