Cukry fermentujące
-
Fruktoza 1 kg
(007.072.2)Do słodzenia likierów, dżemów, itd. Słodycz w porównaniu z sacharozą (100) = 173. Nie stosowć w winach komercyjnych !
7 - 21 dni roboczych
40,2 zł
-
Fruktoza 250 g
(007.070.6)Do słodzenia likierów, dżemów, itd. Słodycz w porównaniu z sacharozą (100) = 173. Nie stosowć w winach komercyjnych !
7 - 21 dni roboczych
17 zł
-
Glukoza VINOFERM 1 kg
(007.002.9)(= Dekstroza, meritoza, cukier gronowy). Idealny cukier do pełnej i szybszej fermentacji bez cukru resztkowego. Odpowiedni do kombuchy. Słodysz w porównaniu z sacharozą (100) = 74,3.
7 - 21 dni roboczych
41,6 zł
-
Glukoza VINOFERM 500 g
(007.001.1)(= Dekstroza, meritoza, cukier gronowy). Idealny cukier do pełnej i szybszej fermentacji bez cukru resztkowego. Odpowiedni do kombuchy. Słodysz w porównaniu z sacharozą (100) = 74,3.
7 - 21 dni roboczych
23,4 zł
-
7 - 21 dni roboczych
34,4 zł
-
Wysyłamy do 48 godzin
33,1 zł
-
Glukoza VINOFERM 250 g
(007.000.5)= Dekstroza, meritoza, cukier winogronowy. Idealny cukier do pełnej i szybkiej fermentacji bez resztkowego cukru.
7 - 21 dni roboczych
10,4 zł