Kultury mleczarskie do produkcji rolnej
-
Kultura śmietankowa S62 na 50 l
(2002027)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: do produkcji twarogu, sera świeżego, sera Eidam, śmietany.
7 - 21 dni roboczych
15,90 zł
-
Kultura śmietankowa S31 na 50 l
(2002025)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja twarożków, serów świeżych i miękkich, masła, zakwasu, serów typu Eidam.
7 - 21 dni roboczych
15,90 zł
-
Kultura jogurtowa S na 50 l
(2002030)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów, napojów jogurtowych, deserów. Kultura charakteryzuje się kremową konsystencją i większą gęstością.
7 - 21 dni roboczych
15,90 zł
-
Kultura jogurtowa S4 na 50 l
(2002031)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów (szczególnie niskotłuszczowych), także z mleka koziego, produkcja deserów jogurtowych. Kultura charakteryzuje się konsystencją bardzo gęstą aż lepką.
7 - 21 dni roboczych
15,90 zł
-
Kultura kefirowa S na 50 l
(2002028)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja mleka kefirowego.
Wysyłamy do 48 godzin
15,90 zł
-
Acidofilna (SAB) kultura probiotyczna na 50 l
(2002029)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja kwaśnego mleka z bakteriami probiotycznymi.
7 - 21 dni roboczych
15,90 zł
-
Kultura śmietankowa S62 na 200 l
(2002041)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: do produkcji twarogu, sera świeżego, sera Eidam, śmietany.
7 - 21 dni roboczych
29,90 zł
-
Kultura śmietankowa S31 na 200 l
(121)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja twarożków, serów świeżych i miękkich, masła, zakwasu, serów typu Eidam.
7 - 21 dni roboczych
29,90 zł
-
Kultura jogurtowa S na 200 l
(2002042)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów, napojów jogurtowych, deserów. Kultura charakteryzuje się kremową konsystencją i większą gęstością.
7 - 21 dni roboczych
29,90 zł
-
Kultura jogurtowa S4 na 200 l
(2002048)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów (szczególnie niskotłuszczowych), także z mleka koziego, produkcja deserów jogurtowych. Kultura charakteryzuje się konsystencją bardzo gęstą aż lepką.
7 - 21 dni roboczych
29,90 zł
-
Kultura kefirowa S na 200 l
(2002043)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja mleka kefirowego.
7 - 21 dni roboczych
29,90 zł
-
Acidofilna (SAB) kultura probiotyczna na 200 l
(2002046)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja kwaśnego mleka z bakteriami probiotycznymi.
7 - 21 dni roboczych
29,90 zł