Kultury mleczarskie do produkcji rolnej
-
Kultura śmietankowa S62 na 50 l
(2002027)Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja twarogu, świeżych serów, serów typu eidam, kwaśnej śmietany.
7 - 21 dni roboczych
15,4 zł
-
Kultura śmietankowa S31 na 50 l
(2002025)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja twarożków, serów świeżych i miękkich, masła, zakwasu, serów typu Eidam.
7 - 21 dni roboczych
15,1 zł
-
Ovčia smotanová kultúra ZS 25 na 50 l
(2002026)Lyofilizovaná kultúra vyizolovaná z ovčieho hrudkového syra na priame očkovanie mlieka. Použitie: výroba kyslomliečnych nápojov, čerstvých a parených syrov, ovčieho a kravského hrudkového syra.
Wysyłamy do 48 godzin
17,3 zł
-
Kultura serowarska S31+73 na 50 l
(2002032)Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja sera z podgrzewanym twarogiem (typu eidam), twarogu termofilnego i przemysłowego.
7 - 21 dni roboczych
17,3 zł
-
Kultura serowarska S62+73 na 50 l
(2002024)Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja serów z wysoko podgrzaną podpuszczką (typu Emmental).
7 - 21 dni roboczych
17,3 zł
-
Kultura jogurtowa S na 50 l
(2002030)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów, napojów jogurtowych, deserów. Kultura charakteryzuje się kremową konsystencją i większą gęstością.
7 - 21 dni roboczych
15,4 zł
-
Kultura jogurtowa S4 na 50 l
(2002031)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów (szczególnie niskotłuszczowych), także z mleka koziego, produkcja deserów jogurtowych. Kultura charakteryzuje się konsystencją bardzo gęstą aż lepką.
7 - 21 dni roboczych
15,4 zł
-
Kultura kefirowa S na 50 l
(2002028)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja mleka kefirowego.
7 - 21 dni roboczych
15,4 zł
-
Acidofilna (SAB) kultura probiotyczna na 50 l
(2002029)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja kwaśnego mleka z bakteriami probiotycznymi.
7 - 21 dni roboczych
16,3 zł
-
Kultura śmietankowa S62 na 200 l
(2002041)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: do produkcji twarogu, sera świeżego, sera Eidam, śmietany.
7 - 21 dni roboczych
29,3 zł
-
Kultura śmietankowa S31 na 200 l
(121)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja twarożków, serów świeżych i miękkich, masła, zakwasu, serów typu Eidam.
7 - 21 dni roboczych
28,1 zł
-
Kultura śmietany owczej ZS 25 na 200 l
(2002033)Liofilizowana kultura (wyizolowana z owczego sera grudkowego) do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja kwaśnych napojów mlecznych, świeżego i mytego sera, owczego i krowiego sera w grudach.
7 - 21 dni roboczych
28,8 zł