Menu

Napełnianie butelek

 

Szklane butelki wypełnij sokiem, zamknij i umieść w urządzeniu do pasteryzacji. Pasteryzator napełnij odpowiednią ilością wody. Nastaw pasteryzator na 75 °C a czasomierz na 25 minut. Gdy temperatura soku osiągnie odpowiednią wartość, czasomierz zacznie odliczać. Po ukończeniu cyklu możesz dokręcić butelki, wybrać je z pasteryzatora i zostawić do wychłodnięcia. Trwałość tak przygotowanego soku wynosi od 1 do 2 lat. 

 

Przy mniejszej komercyjnej produkcji postępowanie jest podobne. Wykorzystuje się do tego nierdzewne napełniarki i pasteryzatory wannowe.

 

Tu znajdziesz naszą ofertę kompletnego wyposażenia do produkcji soków.

Privacy preferences

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje lub możesz dostosować swoje preferencje.

Polityka prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Product has been added to the cart
Kontunuuj zakupy Zamówienie