Sok jabłkowy, moszcz

Domowa produkcja soku jabłkowego

Produkcja soków z własnych jabłek jest jednym z najlepszych sposobów zużytkowania nadwyżki jabłek w danym sezonie. Większość sadowników zna sezonowy problem wykorzystania nadwyżki jabłek. Widok pełnej zamrażarki jabłkowego puree, kolejne jabłkowe ciasto albo gnijące jabłka nie jest satysfakcjonującye. Odpowiedzią na ten problem mogą być proste urządzenia do tłoczenia soków z owoców, które wykorzystują zwykli ludzie ale i firmy na calym świecie. Prosty sposób tloczenia zapewni Tobie wykorzystanie nadwyżki jabłek nawet w 70%, a Ciebie i Twoją rodzinę nagrodzi świeżym sokiem jabłkowym, przeznaczonym do bezpośredniego spożycia, ale i do długotrwałego przechowywania lub produkcji napoju alkoholowego.

Świeży, domowy sok smakuje o wiele lepiej niż większość przemysłowo wyprodukowanych jabłkowych soków z koncentratów. Różnicę zauważysz natychmiast. Jabłka mogą wyrazić tyle różnych smaków co wino a eksperymentowanie z różnymi odmianami jabłek jest czystą radością. Znajdziesz w tym zamiłowanie ty i Twoja rodzina. Sok z własnych jabłek jest idealny dla tych, którzy obawiają się chemicznych dodatków. 

 

 

ciara

  

Bolex, s.r.o., Bolešov 448, 018 53 Bolešov

sales@farmarik.pl 

Tel. +48 604 662 314 (w języku polskim 17:00 - 19:00)

Tel: +421 948 122 561 (w języku słowackim 07:30 - 15:30)

 

ciara

Zaloguj się

Strona korzysta z plików cookies. More info