Do domu, małych i dużych producentów
-
Wygięta szczotka 42 cm do 5 l balonów
(021.008.8)Szczotka do czyszczenia prostych butelek, zbiorników o pojemności 2 i 5 litrów. Wykonana z włosa naturalnego.
Wysyłamy do 48 godzin (2 szt.)
21,1 zł
-
Szczotka 30 cm do mycia butelek piwnych
(021.001.3)Do czyszczenia butelek piwnych. Szczotka wykonana z naturalnego włosia. Długość: 12 cm. Średnica: 4 cm.
Wysyłamy do 48 godzin (4 szt.)
15,2 zł
-
Nylonowa szczotka do czyszczenia 18"
(021.003.9)Model uniwersalny do czyszczenia butelek do wina, balonów, itp. Szczotka nylonowa o długości 15 cm i średnicy 7 cm.
Wysyłamy do 48 godzin (2 szt.)
17,2 zł
-
Nylonowa szczotka do czyszczenia 80 cm
(021.006.2)Uniwersalna szczotka do czyszczenia butelek do wina, balonów i innych. Nylonowa szczotka o długości 80 cm. Szczotka (H x Ø): 15 x 7 cm.
7 - 21 dni roboczych
19,9 zł
-
Mikrobrowar BREWFERM "DELUXE"
(056.041.7)Ten kompletny zestaw obejmuje wszystkie narzędzia potrzebne do domowego warzenia piwa.
7 - 21 dni roboczych
323,5 zł
-
Mikrobrowar BREWFERM "BASIC"
(056.049.0)Podstawowy zestaw dla początkujących "browarników - producentów piwa". Zestaw obejmuje narzędzia niezbędne do produkcji piwa.
Wysyłamy do 48 godzin (1 szt.)
236 zł
-
Ekstrakt Calvados ALCOFERM 5% 100 ml
(023.590.3)100 ml ekstraktu wystarczy na 2 litry likieru, 1 l ekstraktu wystarczy na 20 litrów likieru.
Wysyłamy do 48 godzin (2 szt.)
63,2 zł
-
Ekstrakt Gin ALCOFERM 2% 100 ml
(023.535.8)100 ml ekstraktu wystarczy na 5 litrów likieru, 1 l ekstraktu wystarczy na 50 litrów likieru.
7 - 21 dni roboczych
63,3 zł
-
7 - 21 dni roboczych
100,1 zł
-
Wysyłamy do 48 godzin (2 szt.)
46,7 zł
-
Zestaw do produkcji piwa MUNTONS IPA Bitter 1.8 kg
(056.213.5)IPA Bitter to jasne, delikatnie uwarzone piwo. Orginalnie warzone do spożycia w Indiach, gasi pragnienie.
Tymczasowo niedostępne
111,8 zł
-
Bakterie do jabłkowo-mlekowej fermentacji MALOCID 25 g na 50 litrów
(001.300.3)Kultura do kontrolowanej fermentacji malolaktycznej. Zawiera wysokie stężenie bakterii Leuconostic Oenos, które przekształcają obecny kwas jabłkowy w kwas winowy. Zmniejsza to kwasowość, zmiękcza smak i zwiększa stabilność wina. Ta technika jest używana w branży od lat i jest teraz dostępna również dla domowych winiarzy! Dozowanie: 5 g/10 l wina. Dodaj do wina po fermentacji i przed klarowaniem.
Wysyłamy do 48 godzin (6 szt.)
42 zł