Kandizované cukry
-
Kandyzowany syrop w płynie - ciemny, 1 l (1,35 kg)
(007.087.0 )Kandyzowany syrop 180-220 EBC. Orginalny cukier kandyzowany wykorzystywany w wielu belgijskich browarach. Daje piwu niepowtarzalny smak. Nadaje się również do wina, likierów i wypieków albo do produkcji własnego syropu z bzu.
7 - 21 dni roboczych
43,90 zł
-
Laktoza VINOFERM 250 g
(007.050.8)Nie fermentuje. Idealna do słodzenia zbyt wytrawnych win. Słodycz w porównaniu z sacharozą (100) = 16. Nie używać do win komercyjnych !
7 - 21 dni roboczych
18,41 zł
-
Laktoza VINOFERM 1 kg
(007.052.4)Nie fermentuje. Idealna do słodzenia zbyt wytrawnych win. Słodycz w porównaniu z sacharozą (100) = 16. Nie używać do win komercyjnych !
7 - 21 dni roboczych
48,76 zł
-
Sorbitol VINOFERM 250 g
(007.060.7)Substytut cukru w proszku. Słodycz w porównaniu z sacharozą (100) = 60. Nie używać w winach komercyjnych !
7 - 21 dni roboczych
15,75 zł
-
Sorbitol VINOFERM 1 kg
(007.062.3)Substytut cukru w proszku. Słodycz w porównaniu z sacharozą (100) = 60. Nie używać w winach komercyjnych !
7 - 21 dni roboczych
33,53 zł
-
Sorbitol płynny 70% 250 ml (= 325 g)
(007.066.4)Płynny substytut cukru. Idealny środek słodzący do win, które mają zatrzymaną fermentację. Łatwy w użyciu. Nie stosować w winach komercynych !
7 - 21 dni roboczych
16,88 zł
-
Muntons tabletki do karbonizacji w butelce 160 g
(007.008.6)Są idealne do karbonizacji (nasycone dwutlenkiem węgla) piw butelkowych i moszczu.
Wysyłamy do 48 godzin
19,50 zł
-
Fruktoza 250 g
(007.070.6)Do słodzenia likierów, dżemów, itd. Słodycz w porównaniu z sacharozą (100) = 173. Nie stosowć w winach komercyjnych !
7 - 21 dni roboczych
14,42 zł
-
Fruktoza 1 kg
(007.072.2)Do słodzenia likierów, dżemów, itd. Słodycz w porównaniu z sacharozą (100) = 173. Nie stosowć w winach komercyjnych !
7 - 21 dni roboczych
34,18 zł
-
Glukoza VINOFERM 250 g
(007.000.5)= Dekstroza, meritoza, cukier winogronowy. Idealny cukier do pełnej i szybkiej fermentacji bez resztkowego cukru.
7 - 21 dni roboczych
9,50 zł
-
Glukoza VINOFERM 500 g
(007.001.1)(= Dekstroza, meritoza, cukier gronowy). Idealny cukier do pełnej i szybszej fermentacji bez cukru resztkowego. Odpowiedni do kombuchy. Słodysz w porównaniu z sacharozą (100) = 74,3.
7 - 21 dni roboczych
20,93 zł
-
Glukoza VINOFERM 1 kg
(007.002.9)(= Dekstroza, meritoza, cukier gronowy). Idealny cukier do pełnej i szybszej fermentacji bez cukru resztkowego. Odpowiedni do kombuchy. Słodysz w porównaniu z sacharozą (100) = 74,3.
7 - 21 dni roboczych
29,16 zł