Kandizované cukry
-
Kandyzowany syrop w płynie - ciemny, 1 l (1,35 kg)
(007.087.0 )Kandyzowany syrop 180-220 EBC. Orginalny cukier kandyzowany wykorzystywany w wielu belgijskich browarach. Daje piwu niepowtarzalny smak. Nadaje się również do wina, likierów i wypieków albo do produkcji własnego syropu z bzu.
7 - 21 dni roboczych
53,5 zł
-
Laktoza VINOFERM 250 g
(007.050.8)Nie fermentuje. Idealna do słodzenia zbyt wytrawnych win. Słodycz w porównaniu z sacharozą (100) = 16. Nie używać do win komercyjnych !
7 - 21 dni roboczych
17,7 zł
-
Laktoza VINOFERM 1 kg
(007.052.4)Nie fermentuje. Idealna do słodzenia zbyt wytrawnych win. Słodycz w porównaniu z sacharozą (100) = 16. Nie używać do win komercyjnych !
7 - 21 dni roboczych
71,1 zł
-
Sorbitol VINOFERM 250 g
(007.060.7)Substytut cukru w proszku. Słodycz w porównaniu z sacharozą (100) = 60. Nie używać w winach komercyjnych !
7 - 21 dni roboczych
19,5 zł
-
Sorbitol VINOFERM 1 kg
(007.062.3)Substytut cukru w proszku. Słodycz w porównaniu z sacharozą (100) = 60. Nie używać w winach komercyjnych !
7 - 21 dni roboczych
42,7 zł
-
Sorbitol płynny 70% 250 ml (= 325 g)
(007.066.4)Płynny substytut cukru. Idealny środek słodzący do win, które mają zatrzymaną fermentację. Łatwy w użyciu. Nie stosować w winach komercynych !
7 - 21 dni roboczych
24,2 zł
-
Fruktoza 250 g
(007.070.6)Do słodzenia likierów, dżemów, itd. Słodycz w porównaniu z sacharozą (100) = 173. Nie stosowć w winach komercyjnych !
7 - 21 dni roboczych
15,9 zł
-
Fruktoza 1 kg
(007.072.2)Do słodzenia likierów, dżemów, itd. Słodycz w porównaniu z sacharozą (100) = 173. Nie stosowć w winach komercyjnych !
7 - 21 dni roboczych
37,7 zł
-
Glukoza VINOFERM 250 g
(007.000.5)= Dekstroza, meritoza, cukier winogronowy. Idealny cukier do pełnej i szybkiej fermentacji bez resztkowego cukru.
7 - 21 dni roboczych
9,7 zł
-
Glukoza VINOFERM 500 g
(007.001.1)(= Dekstroza, meritoza, cukier gronowy). Idealny cukier do pełnej i szybszej fermentacji bez cukru resztkowego. Odpowiedni do kombuchy. Słodysz w porównaniu z sacharozą (100) = 74,3.
7 - 21 dni roboczych
21,9 zł
-
Glukoza VINOFERM 1 kg
(007.002.9)(= Dekstroza, meritoza, cukier gronowy). Idealny cukier do pełnej i szybszej fermentacji bez cukru resztkowego. Odpowiedni do kombuchy. Słodysz w porównaniu z sacharozą (100) = 74,3.
7 - 21 dni roboczych
39 zł
-
7 - 21 dni roboczych
32,2 zł