Menu
  • Farmárik
  • Pre domácich výrobcov
  • Varenie piva
  • Muštáreň
  • Výroba vína
  • Včelárske potreby
  • doprava
  • Poprzedni
  • Następna

Sprzęt, kultury bakterii, zioła, składniki do produkcji serów, masła, jogurtów

65 produktów

  • Forma do francuskiego sera Pyramid 3343

    (090.075.3)

    Forma serowarska do przygotowywania miękkiego twarogu.

    Wysyłamy do 48 godzin

    23,8 zł

  • Forma do sera Gouda 1 kg bez siatki

    (090.093.6)

    Forma serowarska do przygotowywania miękkiego twarogu.

    7 - 21 dni roboczych

    237 zł

  • Forma do sera Gouda 450 g bez siatki

    (090.092.8)

    Forma serowarska do przygotowywania miękkiego twarogu.

    7 - 21 dni roboczych

    206,8 zł

  • Zestaw startowy do produkcji serów Farmarik

    Zestaw startowy do wyrobu serów dla początkujących.

    Długoterminowo niedostępne

    124,6 zł

  • Zestaw startowy do produkcji serów Farmarik PLUS

    Prosty zestaw startowy do produkcji sera dla początkujących z zaawansowanym wyposażeniem. Oferta ziół może się różnić.

    Długoterminowo niedostępne

    354 zł

  • NOWOŚĆ

    Profesjonalny młynek do serów miękkich INOX T.M.

    Silnik jednofazowy: 230 V, Moc: 0,27 kW

    Na zamówienie

    2924,1 zł

  • NOWOŚĆ

    Podpuszczka Fromase® 220 TL BF 100 ml

    (2004017)

    Podpuszczka w płynie odpowiednia do produkcji różnego rodzaju serów z mleka krowiego, owczego i koziego. Kraj pochodzenia Francja Producent podpuszczki VLM

    Wysyłamy do 48 godzin

    13,1 zł

  • NOWOŚĆ

    Podpuszczka Fromase® 220 TL BF 250 ml

    (2004003)

    Podpuszczka w płynie odpowiednia do produkcji różnego rodzaju serów z mleka krowiego, owczego i koziego. Kraj pochodzenia Francja Producent podpuszczki VLM

    Wysyłamy do 48 godzin

    26,2 zł

  • NOWOŚĆ

    Podpuszczka Fromase® 220 TL BF 1000 ml

    (2004004)

    Podpuszczka w płynie odpowiednia do produkcji różnego rodzaju serów z mleka krowiego, owczego i koziego. Kraj pochodzenia Francja Producent podpuszczki VLM

    3 - 5 dni roboczych

    65,6 zł

  • NOWOŚĆ

    Kultura jogurtowa na 1 l

    (2002008)

    Suszona kultura do bezpośredniego zaszczepienia 1 l mleka. Możliwość wielokrotnych szczepień powtórnych. Zastosowanie: produkcja jogurtów i napojów jogurtowych.

    Wysyłamy do 48 godzin

    9,9 zł

  • NOWOŚĆ

    Kultura acidofilna na 1 l

    (2002010)

    Suszona kultura do bezpośredniego zaszczepienia 1 litra mleka. Możliwość wielokrotnej inokulacji. Zastosowanie: produkcja mleka acidofilnego.

    Wysyłamy do 48 godzin

    9,9 zł

  • Kultura kefirowa na 1 l

    (2002009)

    Suszona kultura do bezpośredniego zaszczepienia 1 litra mleka. Możliwość wielokrotnej inokulacji. Zastosowanie: produkcja mleka kefirowego.

    Wysyłamy do 48 godzin

    9,9 zł

Parametry

Producent

Dostępność
Wyszukaj tekst

Szukaj wyniku filtrowania według pełnego tekstu

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje lub możesz dostosować swoje preferencje.

Polityka prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Produkt został dodany do koszyka
Kontunuuj zakupy Zamówienie