Cukry niefermentujące
-
Laktoza VINOFERM 1 kg
(007.052.4)Nie fermentuje. Idealna do słodzenia zbyt wytrawnych win. Słodycz w porównaniu z sacharozą (100) = 16. Nie używać do win komercyjnych !
7 - 21 dni roboczych
71,4 zł
-
Laktoza VINOFERM 250 g
(007.050.8)Nie fermentuje. Idealna do słodzenia zbyt wytrawnych win. Słodycz w porównaniu z sacharozą (100) = 16. Nie używać do win komercyjnych !
7 - 21 dni roboczych
17,8 zł
-
Sorbitol płynny 70% 250 ml (= 325 g)
(007.066.4)Płynny substytut cukru. Idealny środek słodzący do win, które mają zatrzymaną fermentację. Łatwy w użyciu. Nie stosować w winach komercynych !
7 - 21 dni roboczych
24,3 zł
-
Sorbitol VINOFERM 1 kg
(007.062.3)Substytut cukru w proszku. Słodycz w porównaniu z sacharozą (100) = 60. Nie używać w winach komercyjnych !
7 - 21 dni roboczych
42,9 zł
-
Sorbitol VINOFERM 250 g
(007.060.7)Substytut cukru w proszku. Słodycz w porównaniu z sacharozą (100) = 60. Nie używać w winach komercyjnych !
7 - 21 dni roboczych
19,5 zł