Kultury bakterii serowarskich do domowej produkcji serów
-
Kultura serowa LACTOFERM na 1 L
(091.056.2)Zakwasza mleko potrzebne do przygotowania miękkich serów, kwaśnych serów i masła. 1 l "kultury macierzystej" wystarczy na zakwaszenie 100 litrów mleka ! Kultura macierzysta może być łatwo zamrożona w małych porcjach (np. 10 ml) do późniejszego wykorzystania. Może być ponownie wykorzystana wiele razy.
7 - 21 dni roboczych
16,88 zł
-
NOWOŚĆ
Podpuszczka Fromase® 220 TL BF 100 ml
(2004017)Podpuszczka w płynie odpowiednia do produkcji różnego rodzaju serów z mleka krowiego, owczego i koziego. Kraj pochodzenia Francja Producent podpuszczki VLM
Wysyłamy do 48 godzin
13,40 zł
-
NOWOŚĆ
Podpuszczka Fromase® 220 TL BF 250 ml
(2004003)Podpuszczka w płynie odpowiednia do produkcji różnego rodzaju serów z mleka krowiego, owczego i koziego. Kraj pochodzenia Francja Producent podpuszczki VLM
3 - 5 dni roboczych
26,80 zł
-
NOWOŚĆ
Podpuszczka Fromase® 220 TL BF 1000 ml
(2004004)Podpuszczka w płynie odpowiednia do produkcji różnego rodzaju serów z mleka krowiego, owczego i koziego. Kraj pochodzenia Francja Producent podpuszczki VLM
3 - 5 dni roboczych
67 zł
-
Syridlo Fromase® 220 TL 5 l
(2004005)Tekuté syridlo vhodné na výrobu rôznych druhov syrov z kravského, ovčieho i kozieho mlieka. Aktivita 220 IMCU/ml (čo po prepočte zodpovedá sile 1:16000).
Wysyłamy do 48 godzin