Pozostałe środki klarujące
-
Dodaj do Ulubionych
Żelatyna 20% VINOFERM 100 ml
(005.041.9)Głównie stosowany w czerwonych winach, sokach owocowcyh, itd. Zaleca się używać w połączeniu z zolem krzemionkowym (1 ml zolu krzemionkowego + 1 ml żelatyny, dodawane oddzielnie). Łatwiejszy w użyciu niż proszek. Dawkowanie: 2,5-5 ml / 10 l.
W MAGAZYNIE w magazynie zewnętrznym - Wysyłka w ciągu 14 dni
21,1 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kieselsol Clarifier VINOFERM 100 ml
(005.050.0)Zol krzemionkowy stosowany do klarowania wina, soków, itd. Najczęściej używany jest w połączeniu z żelatyną w płynie (1 ml zolu krzemionkowego + 1 ml żelatyny, które dodaje się oddzielnie). Bardzo szybkie działanie. Dawkowanie: 2,5-5 ml / 10 l.
W MAGAZYNIE w magazynie zewnętrznym - Wysyłka w ciągu 14 dni
25,3 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kieselsol Clarifier VINOFERM 1 l
(005.054.2)Zol krzemionkowy stosowany głównie do klarowania wina, soków, itd. Najczęściej używany jest w połączeniu z żelatyną w płynie (1 ml zolu krzemionkowego + 1 ml żelatyny, które dodaje się oddzielnie). Bardzo szybkie działanie. Dawkowanie: 2,5-5 ml / 10 l.
W MAGAZYNIE w magazynie zewnętrznym - Wysyłka w ciągu 14 dni
77,5 zł