Syropy

Jak zrobić syropy z drobnych owoców

Spróbuj smak lata nawet w zimie z łagodnymi syropami wyrobionymi z czarnej porzeczki, twardych owoców albo jagód. Niczym nie zastąpisz syropu z własnej czarnej porzeczki, podawanego z lodem i wodą mineralną w gorący, letni dzień albo gorącego napoju korzennego z syropu owocowego w ogrodzie w chłodny dzień ! Syropy mogą być też wykorzystane w domowych sorbetach i lodach, nie zawierają żadnych nasionek, ziarenek ani rdzeni.

 

 

ciara

  

Bolex, s.r.o., Bolešov 448, 018 53 Bolešov

sales@farmarik.pl 

Tel. +48 604 662 314 (w języku polskim 17:00 - 19:00)

Tel: +421 948 122 561 (w języku słowackim 07:30 - 15:30)

 

ciara

Zaloguj się

Strona korzysta z plików cookies. More info