Menu
  • Farmárik
  • Pre domácich výrobcov
  • Varenie piva
  • Muštáreň
  • Výroba vína
  • Včelárske potreby
  • doprava
  • Previous
  • Następna

16 produktów

  • Kwas askorbinowy VINOFERM Ascorvit 100 g

    (003.036.1)

    Kod produktu: 003.036.1

    Wysyłamy do 48 godzin

    34,9 zł

  • Kwas mlekowy 80% VINOFERM Lactol 1 l

    (003.005.6)

    Kod produktu: 003.005.6

    7 - 21 dni roboczych

    78,6 zł

  • Kwas mlekowy 80% VINOFERM Lactol 250 ml

    (003.003.1)

    Kod produktu: 003.003.1 

    7 - 21 dni roboczych

    34,8 zł

  • Kwas jabłkowy VINOFERM Malox 1 kg

    (003.028.8)

    Kod produktu: 003.028.8 

    7 - 21 dni roboczych

    108,9 zł

  • Kwas jabłkowy VINOFERM Malox 100 g

    (003.026.2)

    Kod produktu: 003.026.2

    7 - 21 dni roboczych

    39,1 zł

  • Kwas MIX VINOFERM 1 kg

    (003.049.4)

    Kod produktu: 003.049.4

    7 - 21 dni roboczych

    108,9 zł

  • Kwas winowy VINOFERM Tartrol 100 g

    (003.020.5)

    Kod produktu: 003.020.5

    7 - 21 dni roboczych

    27,3 zł

  • Acidex VINOFERM 1 kg

    (003.132.8)

    Kod produktu: 003.132.8. Specjalny regulator kwasowości do odkwaszania metodą podwójnej soli: dodaj regulator do niewielkiej ilości moszczu, który zostanie częściowo odkwaszony. Następnie zmieszaj z resztą moszczu. Regulator ten częściowo neutralizuje również kwas jabłkowy. Instrukcja użycia dołączona jest do opakowania.

    Wysyłamy do 48 godzin

    69,5 zł

  • Acidex VINOFERM 100 g

    (003.130.2)

    Kod produktu: 003.130.2. Specjalny regulator kwasowości do odkwaszania metodą podwójnej soli: dodaj regulator do niewielkiej ilości moszczu, który zostanie częściowo odkwaszony. Następnie zmieszaj z resztą moszczu. Regulator ten częściowo neutralizuje również kwas jabłkowy. Instrukcja użycia dołączona jest do opakowania.

    Wysyłamy do 48 godzin

    21,7 zł

  • Neutralizator kwasowości FBN VINOFERM 1 kg

    (003.113.8)

    Kod produktu: 003.113.8. Złożony neutralizator kwasowości (deacidifier), zawierający węglan wapnia, węglan potasu i winian potasu. Ze względu na skład odkwaszanie przebiega w sposób bardziej zrównoważony niż przy użyciu prostych odkwaszaczy. Jest to korzystne dla ogólnego smaku wina. Dawkowanie: 10 g / 10 litrów obniża kwasowość o 1 g / litr.  

    7 - 21 dni roboczych

    60,9 zł

  • Kreda VINOFERM neutralizator kwasowości 1 kg

    (003.103.9)

    Kod produktu: 003.103.9. Najpopularniejszy neutralizator kwasowości ! Zawiera extra czysty węglan wapnia. Dakowanie: 6,5 g / 10 l obniża kwasowość o 1 g / l. Wytrąca również kwas szczawiowy z rabarbaru. Dawkowanie: 2 g / l soku z rabarbara.

    7 - 21 dni roboczych

    47,9 zł

  • Enzym VINOFERM Zymex AROMA 100 g

    (003.075.9)

    Kod produktu: 003.075.9. Zymex AROMA to specjalny multi-aktywny enzym (aktywność pektynazy, arabinazy i beta-glikozydazy) w proszku do bardziej aromatycznych win i destylatów. Aktywność arabinazy i beta-glikozydazy uwalnia składniki aromatyczne wiążące się z cukrem z owoców / winogron. Efektem tego jest bardziej aromatyczne wino / moszcz. Może być stosowany również przy destylacji. Może...

    7 - 21 dni roboczych

    30,4 zł

Parametry

Producent

Availability
Wyszukaj tekst

Szukaj wyniku filtrowania według pełnego tekstu

Privacy preferences

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje lub możesz dostosować swoje preferencje.

Polityka prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Product has been added to the cart
Kontunuuj zakupy Zamówienie