Ekstrakty ALCOFERM
Ekstrakty, które mogą być użyte do produkcji likierów lub do poprawy smaku win i piwa. Ilość ekstraktu do wykorzystania w produkcji likieru: np. 1% = 1 litr ekstraktu na 100 litrów likieru. NA każdej butelce umieszczony jest przepis na likier. Nie może być stosowany w winach komercyjnych!
Przygotowanie własnego syropu cukrowego jest bardzo proste: rozpuszczając 1,05 kg granulowanego cukru w 1 litrze wody, otrzymasz 1,66 litra 65% syropu cukrowego. Rozpuszczenie 633 g cukru granulowanego w 600 ml wody daje 1 litr 65% syropu cukrowego. Zawsze dokładnie mieszaj, aż do całkowitego rozpuszczenia cukru.
Dodatkowe informacje
Kategorie: | Ekstrakty |
Długość opakowania: | 4 cm |
Szerokość opakowania: | 4 cm |
Wysokość opakowania: | 10 cm |
Waga opakowania: | 0.11 kg |
Brak komentarzy
Brak komentarzy
63,7 zł
Nowy komentarz