Menu
Kultura jogurtowa S na 1000 l
Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów, napojów jogurtowych, deserów. Kultura charakteryzuje się kremową konsystencją i większą gęstością. Czytaj więcej

Na zamówienie

48,1 zł

Numer magazynowy: 2002005

Opis

Zastosowanie:

  • kulturę zaszczepia się bezpośrednio do mleka poddanego obróbce termicznej (podgrzanie do co najmniej 85 ° C, 2-3 minuty) schłodzonego do temperatury kultury, energicznie mieszając, aż kultura całkowicie się rozpuści
  • temperatura i czas hodowli: 32-35 ° C, 16-18 godzin lub 42-45 ° C, 3-5 godzin

Opakowanie:
saszetka na 1000 litrów mleka
Przechowywanie i okres trwałości:
okres trwałości co najmniej 6 miesięcy od daty produkcji w temperaturze przechowywania 4 ° C
Skład:
mleko w proszku, szczepy: Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bugaricus. Kultura nie zawiera GMO.

Dyskusja 0

Brak komentarzy

Nowy komentarz

Ocena 0

Opinie o produkcie

3.8/5

Dodaj

Brak komentarzy

Kultura jogurtowa S na 1000 l
Kultura jogurtowa S na 1000 l

48,1 zł

Nowe pytanie do produktu

Kod kontrolny

i

Nowy komentarz

Kod kontrolny

i

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje lub możesz dostosować swoje preferencje.

Polityka prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Produkt został dodany do koszyka
Kontunuuj zakupy Zamówienie