Do domu, małych i dużych producentów
-
7 - 21 dni roboczych
76 zł
-
Bakterie do jabłkowo-mlekowej fermentacji MALOCID 25 g na 50 litrów
(001.300.3)Kultura do kontrolowanej fermentacji malolaktycznej. Zawiera wysokie stężenie bakterii Leuconostic Oenos, które przekształcają obecny kwas jabłkowy w kwas winowy. Zmniejsza to kwasowość, zmiękcza smak i zwiększa stabilność wina. Ta technika jest używana w branży od lat i jest teraz dostępna również dla domowych winiarzy! Dozowanie: 5 g/10 l wina. Dodaj do wina po fermentacji i przed klarowaniem.
7 - 21 dni roboczych
41,7 zł
-
Prasa warstwowa TP5
(R12046)Z manualną hydrauliką. W komplecie z tkaninami filtracyjnymi, przekładkami oraz podnośnikiem hydraulicznym.
Skontaktuj się z nami
1302,7 zł
-
Biały, rozdrobniony cukier kandyzowany 500 g
(007.083.9)Oryginalny cukier kandyzowany używany w wielu bielgijskich browarach. Dodaje niepowtarzalnego smaku. Odpowiedni do win, likierów i wypieków lub do wyroby własnego syropu z bzu.
Wysyłamy do 48 godzin (4 szt.)
27 zł
-
Białe zamknięcie fliptop z czerwonym gumowym pierścieniem - 10 sztuk
(017.570.3)Pasuje do wszystkich standardowych butelek fliptop. Korek z polietylenu, łatwy do recyklingu. Z gumowym pierścieniem.
7 - 21 dni roboczych
25,9 zł
-
Biersol BREWFERM 100 ml
(055.015.2)Kod produktu: 055.015.2. Specjalny kieselsol do wytrącania białek z brzeczki piwnej. Dawkowanie: 3-5 ml / 10 litrów. Należy dodawać na końcu procesu warzenia. Może być wykorzystywany również do klarowania młodego piwa. Przechowywanie: chronić przed mrozem !
Wysyłamy do 48 godzin (1 szt.)
17,2 zł
-
7 - 21 dni roboczych
2124,5 zł
-
7 - 21 dni roboczych
1586,8 zł
-
7 - 21 dni roboczych
1071 zł
-
7 - 21 dni roboczych
839,3 zł
-
7 - 21 dni roboczych
1626,2 zł
-
7 - 21 dni roboczych
1285,2 zł