Menu
Kultura śmietankowa S62 na 1000 l
Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: do produkcji twarogu, sera świeżego, sera Eidam, śmietany. Czytaj więcej

Na zamówienie

42,6 zł

Numer magazynowy: 2002004

Opis

Zastosowanie:

  • kultura jest zaszczepiana bezpośrednio do mleka poddanego obróbce termicznej (w przypadku produkcji sera podgrzewanego do 72-75 ° C, 1-2 minuty) schłodzonego do temperatury hodowli, energicznie mieszając, aż kultura całkowicie się rozpuści
  • temperatura hodowli: 23-32 ° C (optymalnie 30 ° C)

Opakowanie:
saszetka na 1000 litrów mleka
Przechowywanie i okres trwałości:
okres trwałości co najmniej 6 miesięcy od daty produkcji w temperaturze przechowywania 4 ° C
Skład:
mleko w proszku, szczepy: Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. cremoris. Kultura nie zawiera GMO.

Dyskusja 0

Brak komentarzy

Nowy komentarz

Ocena 0

Jeszcze nie ocenione. Bądź pierwszy !

Dodaj

Brak komentarzy

Kultura śmietankowa S62 na 1000 l
Kultura śmietankowa S62 na 1000 l

42,6 zł

Nowe pytanie do produktu

Kod kontrolny

i

Nowy komentarz

Kod kontrolny

i

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje lub możesz dostosować swoje preferencje.

Polityka prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Produkt został dodany do koszyka
Kontunuuj zakupy Zamówienie