Sprzęt, kultury bakterii, zioła, składniki do produkcji serów, masła, jogurtów
-
Kultura śmietankowa S31 na 1000 l
(2002000)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja twarożków, serów świeżych i miękkich, masła, zakwasu, serów typu Eidam.
Na zamówienie
47,1 zł
-
Kultura serowarska S31+73 na 1000 l
(2002023)Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja sera z podgrzewanym twarogiem (typu eidam), twarogu termofilnego i przemysłowego.
Na zamówienie
64,3 zł
-
Kultura serowarska S62+73 na 1000 l
(2002001)Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja serów z wysoko podgrzaną podpuszczką (typu Emmental).
Na zamówienie
74,8 zł
-
Kultura jogurtowa S na 1000 l
(2002005)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów, napojów jogurtowych, deserów. Kultura charakteryzuje się kremową konsystencją i większą gęstością.
Na zamówienie
48,5 zł
-
Kultura jogurtowa S4 na 1000 l
(2002014)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów (szczególnie niskotłuszczowych), także z mleka koziego, produkcja deserów jogurtowych. Kultura charakteryzuje się konsystencją bardzo gęstą aż lepką.
Na zamówienie
46,8 zł
-
Kultura kefirowa S na 1000 l
(2002016)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja mleka kefirowego.
Na zamówienie
49,1 zł
-
Acidofilna (SAB) kultura probiotyczna na 1000 l
(2002017)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja kwaśnego mleka z bakteriami probiotycznymi.
Na zamówienie
64,3 zł
-
Zestaw startowy do produkcji serów Farmarik
Zestaw startowy do wyrobu serów dla początkujących.
Długoterminowo niedostępne
126,5 zł
-
Zestaw startowy do produkcji serów Farmarik PLUS
Prosty zestaw startowy do produkcji sera dla początkujących z zaawansowanym wyposażeniem. Oferta ziół może się różnić.
Długoterminowo niedostępne
359,4 zł