Menu
  • Farmárik
  • Pre domácich výrobcov
  • Varenie piva
  • Muštáreň
  • Výroba vína
  • Včelárske potreby
  • doprava
  • Poprzedni
  • Następna

Sprzęt, kultury bakterii, zioła, składniki do produkcji serów, masła, jogurtów

69 produktów

  • Kultura probiotyczna na 1 l - opakowanie rodzinne (7 szt.)

    (2002037)

    Suszone kultury do bezpośredniego zaszczepienia 1 litra mleka. Zastosowanie: produkcja kwaśnego napoju mlecznego z bakteriami probiotycznymi.

    3 - 5 dni roboczych

    30,2 zł

  • NOWOŚĆ

    Profesjonalny młynek do serów miękkich INOX T.M.

    Silnik jednofazowy: 230 V, Moc: 0,27 kW

    Na zamówienie

    2924,6 zł

  • NOWOŚĆ

    Zioła prowansalskie 0,5 kg

    (V4093)

    Zioła prowansalskie 0,5 kg

    3 - 5 dni roboczych

    28,9 zł

  • NOWOŚĆ

    Roztwór chlorku wapnia 1 l

    (2004001)

    36% roztwór chlorku wapnia to roztwór chlorku wapnia o jakości spożywczej w wodzie pitnej. Stosowany jest w produkcji serów i twarogów w celu zwiększenia wydajności produkcji, zmniejszenia zużycia podpuszczki, poprawy wytrzymałości i konsystencji twarogu.

    Wysyłamy do 48 godzin

    34,9 zł

  • NOWOŚĆ

    Roztwór chlorku wapnia 250 ml

    (2004000)

    36% roztwór chlorku wapnia to roztwór chlorku wapnia o jakości spożywczej w wodzie pitnej. Stosowany jest w produkcji serów i twarogów w celu zwiększenia wydajności produkcji, zmniejszenia zużycia podpuszczki, poprawy wytrzymałości i konsystencji twarogu.

    Wysyłamy do 48 godzin

    17,5 zł

  • Roztwór chlorku wapnia 5 l

    (2004002)

    36% roztwór chlorku wapnia to roztwór chlorku wapnia o jakości spożywczej w wodzie pitnej. Stosowany jest w produkcji serów i twarogów w celu zwiększenia wydajności produkcji, zmniejszenia zużycia podpuszczki, poprawy wytrzymałości i konsystencji twarogu.

    3 - 5 dni roboczych

    98,4 zł

  • NOWOŚĆ

    Kultura śmietankowa na 1 l

    (2002007)

    Suszona kultura do bezpośredniego zaszczepienia 1 litra mleka. Możliwość wielokrotnej inokulacji. Zastosowanie: produkcja kwaśnego mleka, sera i twarogu.

    Wysyłamy do 48 godzin

    9,8 zł

  • Kultura śmietankowa S31 na 1000 l

    (2002000)

    Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja twarożków, serów świeżych i miękkich, masła, zakwasu, serów typu Eidam.

    Na zamówienie

    46,4 zł

  • Kultura śmietankowa S31 na 200 l

    (121)

    Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja twarożków, serów świeżych i miękkich, masła, zakwasu, serów typu Eidam.

    Na zamówienie

    28,4 zł

  • Kultura śmietankowa S31 na 50 l

    (2002025)

    Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja twarożków, serów świeżych i miękkich, masła, zakwasu, serów typu Eidam.

    7 - 21 dni roboczych

    15,3 zł

  • Kultura śmietankowa S62 na 1000 l

    (2002004)

    Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: do produkcji twarogu, sera świeżego, sera Eidam, śmietany.

    Na zamówienie

    42,1 zł

  • Kultura śmietankowa S62 na 200 l

    (2002041)

    Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: do produkcji twarogu, sera świeżego, sera Eidam, śmietany.

    Na zamówienie

    29,6 zł

Parametry

Producent

Dostępność
Wyszukaj tekst

Szukaj wyniku filtrowania według pełnego tekstu

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Twoją wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje lub możesz dostosować swoje preferencje.

Polityka prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Produkt został dodany do koszyka
Kontunuuj zakupy Zamówienie