Kompletna oferta urządzeń, surowców do domowej i komercyjnej produkcji piwa
-
Enzym pektolityczny VINOFERM Zymex 100 g
(003.061.9)Kod produktu: 003.061.9. Zymex wykorzystywany jest do win albo soków owocowych, które zawierają duże ilości pektyn. Rozkłada pektyny w owocach, zwiększa wydajność soku i zapobiega późniejszemu zmętnieniu. Najlepiej przechowywać w lodówce. Dawkowanie: 4-8 g (ml) / 10 kg owoców lub moszczu w temperaturze 20°C z czasem kontaktu 12 h.
7 - 21 dni roboczych
25,9 zł
-
Enzym pektolityczny VINOFERM Zymex 1 kg
(003.064.3)Kod produktu: 003.064.3. Zymex wykorzystywany jest do win albo soków owocowych, które zawierają duże ilości pektyn. Rozkłada pektyny w owocach, zwiększa wydajność soku i zapobiega późniejszemu zmętnieniu. Najlepiej przechowywać w lodówce. Dawkowanie: 4-8 g (ml) / 10 kg owoców lub moszczu w temperaturze 20°C z czasem kontaktu 12 h.
7 - 21 dni roboczych
86,1 zł
-
Enzym pektolityczny VINOFERM Zymex 250 g
(003.062.7)Kod produktu: 003.062.7. Zymex wykorzystywany jest do win albo soków owocowych, które zawierają duże ilości pektyn. Rozkłada pektyny w owocach, zwiększa wydajność soku i zapobiega późniejszemu zmętnieniu. Najlepiej przechowywać w lodówce. Dawkowanie: 4-8 g (ml) / 10 kg owoców lub moszczu w temperaturze 20°C z czasem kontaktu 12 h.
7 - 21 dni roboczych
51,6 zł
-
Enzym pektolityczny VINOFERM Zymex 25 g
(003.060.1)Kod produktu: 003.060.1. Zymex wykorzystywany jest do win albo soków owocowych, które zawierają duże ilości pektyn. Rozkłada pektyny w owocach, zwiększa wydajność soku i zapobiega późniejszemu zmętnieniu. Najlepiej przechowywać w lodówce. Dawkowanie: 4-8 g (ml) / 10 kg owoców lub moszczu w temperaturze 20°C z czasem kontaktu 12 h.
Wysyłamy do 48 godzin (2 szt.)
17,2 zł
-
POLYCLAR V erbsloh 1 kg
(006.130.9)Czysty PVPP do leczenia wina lub piwa. PVPP to produkt nierozpuszczalny o specyficznej strukturze powierzchni, co czyni go wysoce chłonnym. Dodanie PVPP do wina obniża poziom polifenoli bez uszkodzenia struktury wina. Efektem tego jest produkcja bardziej stabilnych win, które przez dłuższy okres chronione są przed utlenieniem, zachowują jasną barwę i świeżość. Stosowanie PVPP obniża...
Wysyłamy do 48 godzin (1 szt.)
326 zł
-
Środek przeciwpieniący VINOFERM 1 l (1050 g)
(006.012.9)Na bazie krzemu. Zapobiega tworzeniu piany podczas destylacji. Całkowicie nautralny - bez zapachu i smaku.
7 - 21 dni roboczych
236,1 zł
-
Środek przeciwpieniący VINOFERM 100 ml
(006.010.3)Na bazie krzemu. Zapobiega tworzeniu piany podczas destylacji. Całkowicie nautralny - bez zapachu i smaku.
7 - 21 dni roboczych
43,1 zł
-
Stabivit VINOFERM 100 g
(004.025.3)Specjalny produkt do stabilizowania wina po fermentacji. Zawiera pirosiarczyn potasu, sorbinian potasu i kwas askorbinowy w idealnych proporcjach = prosty w użyciu (nie trzeba ważyć odrębnych ilości). Nie tylko zapobiega fermentacji butelkowej, ale też zapewnia ochronę przed utlenieniem i pleśnią. Produkt może zżółknąć podczas przechowywania oraz stać się ziarnistym, co nie wpływa na jego...
Wysyłamy do 48 godzin (1 szt.)
34,8 zł
-
Stabivit VINOFERM 1 kg
(004.027.9)Specjalny produkt do stabilizowania wina po fermentacji. Zawiera pirosiarczyn potasu, sorbinian potasu i kwas askorbinowy w idealnych proporcjach = prosty w użyciu (nie trzeba ważyć odrębnych ilości). Nie tylko zapobiega fermentacji butelkowej, ale też zapewnia ochronę przed utlenieniem i pleśnią. Produkt może zżółknąć podczas przechowywania oraz stać się ziarnistym, co nie wpływa na jego...
7 - 21 dni roboczych
185,6 zł
-
Wysyłamy do 48 godzin (1 szt.)
31,4 zł
-
7 - 21 dni roboczych
11 zł
-
7 - 21 dni roboczych
14,7 zł