Do domu, małych i dużych producentów























-
Dodaj do Ulubionych
Kultura kefirowa S na 200 l
(2002043)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja mleka kefirowego.
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin (4 szt.)
31,2 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Acidofilna (SAB) kultura probiotyczna na 200 l
(2002046)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja kwaśnego mleka z bakteriami probiotycznymi.
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin (7 szt.)
33 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura śmietankowa S62 na 1000 l
(2002004)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: do produkcji twarogu, sera świeżego, sera Eidam, śmietany.
Długoterminowo niedostępne
42 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura śmietankowa S31 na 1000 l
(2002000)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja twarożków, serów świeżych i miękkich, masła, zakwasu, serów typu Eidam.
Długoterminowo niedostępne
46,3 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura serowarska S31+73 na 1000 l
(20020)Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja sera z podgrzewanym twarogiem (typu eidam), twarogu termofilnego i przemysłowego.
Długoterminowo niedostępne
63,3 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura serowarska S62+73 na 1000 l
(2002001)Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja serów z wysoko podgrzaną podpuszczką (typu Emmental).
Długoterminowo niedostępne
73,6 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura jogurtowa S na 1000 l
(2002005)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów, napojów jogurtowych, deserów. Kultura charakteryzuje się kremową konsystencją i większą gęstością.
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin (4 szt.)
47,7 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura jogurtowa S4 na 1000 l
(2002014)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów (szczególnie niskotłuszczowych), także z mleka koziego, produkcja deserów jogurtowych. Kultura charakteryzuje się konsystencją bardzo gęstą aż lepką.
Długoterminowo niedostępne
46 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura kefirowa S na 1000 l
(2002016)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja mleka kefirowego.
Długoterminowo niedostępne
48,4 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Acidofilna (SAB) kultura probiotyczna na 1000 l
(2002017)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja kwaśnego mleka z bakteriami probiotycznymi.
Długoterminowo niedostępne
63,3 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Podpuszczka Fromase® 220 TL 5 l
(2004005)Podpuszczka w płynie odpowiednia do produkcji różnego rodzaju serów z mleka krowiego, owczego i koziego. Aktywność 220 IMCU/ml (co odpowiada sile 1:16000).
W MAGAZYNIE w magazynie zewnętrznym - Wysyłka w ciągu 14 dni
283,8 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Prześcieradło do sera wykonane z poliestru 0,7 x 0,7 m
(2005036)Arkusze poliestrowe do serów nadają się do produkcji wszystkich rodzajów serów i twarogów. Materiał posiada świadectwo zdrowia do stosowania w przemyśle spożywczym.
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin (13 szt.)
37,1 zł