Szukaj
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura śmietankowa S62 na 1000 l
(2002004)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: do produkcji twarogu, sera świeżego, sera Eidam, śmietany.
Długoterminowo niedostępne
41,9 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura śmietankowa S31 na 1000 l
(2002000)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja twarożków, serów świeżych i miękkich, masła, zakwasu, serów typu Eidam.
Długoterminowo niedostępne
46,1 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura serowarska S31+73 na 1000 l
(20020)Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja sera z podgrzewanym twarogiem (typu eidam), twarogu termofilnego i przemysłowego.
Długoterminowo niedostępne
63,1 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura serowarska S62+73 na 1000 l
(2002001)Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja serów z wysoko podgrzaną podpuszczką (typu Emmental).
Długoterminowo niedostępne
73,3 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura jogurtowa S na 1000 l
(2002005)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów, napojów jogurtowych, deserów. Kultura charakteryzuje się kremową konsystencją i większą gęstością.
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin (4 szt.)
47,5 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura jogurtowa S4 na 1000 l
(2002014)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów (szczególnie niskotłuszczowych), także z mleka koziego, produkcja deserów jogurtowych. Kultura charakteryzuje się konsystencją bardzo gęstą aż lepką.
Długoterminowo niedostępne
45,8 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura kefirowa S na 1000 l
(2002016)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja mleka kefirowego.
Długoterminowo niedostępne
48,2 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Acidofilna (SAB) kultura probiotyczna na 1000 l
(2002017)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja kwaśnego mleka z bakteriami probiotycznymi.
Długoterminowo niedostępne
63 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Jogurt typu greckiego na 1-5 l
(20020232)Suszona kultura, co najmniej 1x109 żywych kultur w 1 g, użyte szczepy pochodzą ze źródeł naturalnych, niemodyfikowanych genetycznie, wyprodukowane w Bułgarii, Genesis Lab. Sofia. Możliwość wielokrotnych powtórnych szczepień.
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin (2 szt.)
20,1 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Grecki jogurt na 1-5 l
(2002023)Suszona kultura, co najmniej 1x109 żywych kultur w 1 g, użyte szczepy pochodzą ze źródeł naturalnych, niemodyfikowanych genetycznie, wyprodukowane w Bułgarii, Genesis Lab. Sofia. Możliwość wielokrotnych powtórnych szczepień.
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin (1 szt.)
20 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Bułgarski jogurt bifido na 1-5 l
(20020231)Suszona kultura, co najmniej 1x109 żywych kultur w 1 g, użyte szczepy pochodzą ze źródeł naturalnych, niemodyfikowanych genetycznie, wyprodukowane w Bułgarii, Genesis Lab. Sofia. Możliwość wielokrotnych powtórnych szczepień.
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin (5 szt.)
20 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Roztwór chlorku wapnia 5 l
(2004002)36% roztwór chlorku wapnia to roztwór chlorku wapnia o jakości spożywczej w wodzie pitnej. Stosowany jest w produkcji serów i twarogów w celu zwiększenia wydajności produkcji, zmniejszenia zużycia podpuszczki, poprawy wytrzymałości i konsystencji twarogu.
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin (1 szt.)
97,8 zł