Sprzęt, kultury bakterii, zioła, składniki do produkcji serów, masła, jogurtów
Podpuszczki
Sprzęt hobbystyczny
Formy do serów
Wirówki masła
Nalewarki
Produkcja jogurtów
Środki czyszczące
Instrumenty pomiarowe
Tarki do sera
Kotły serowarskie
Urządzenia do pakowania mleka
Zestawy startowe - sery
Zioła do serów i masła
Inne dodatki
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura śmietankowa S31 na 1000 l
(2002000)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja twarożków, serów świeżych i miękkich, masła, zakwasu, serów typu Eidam.
Długoterminowo niedostępne
46,3 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura serowarska S31+73 na 1000 l
(20020)Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja sera z podgrzewanym twarogiem (typu eidam), twarogu termofilnego i przemysłowego.
Długoterminowo niedostępne
63,3 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura serowarska S62+73 na 1000 l
(2002001)Liofilizowana kultura do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja serów z wysoko podgrzaną podpuszczką (typu Emmental).
Długoterminowo niedostępne
73,6 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura jogurtowa S na 1000 l
(2002005)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów, napojów jogurtowych, deserów. Kultura charakteryzuje się kremową konsystencją i większą gęstością.
Długoterminowo niedostępne
47,6 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura jogurtowa S4 na 1000 l
(2002014)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów (szczególnie niskotłuszczowych), także z mleka koziego, produkcja deserów jogurtowych. Kultura charakteryzuje się konsystencją bardzo gęstą aż lepką.
Długoterminowo niedostępne
46 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Kultura kefirowa S na 1000 l
(2002016)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja mleka kefirowego.
Długoterminowo niedostępne
48,3 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Acidofilna (SAB) kultura probiotyczna na 1000 l
(2002017)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja kwaśnego mleka z bakteriami probiotycznymi.
Długoterminowo niedostępne
63,2 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Podpuszczka Fromase® 220 TL 5 l
(2004005)Podpuszczka w płynie odpowiednia do produkcji różnego rodzaju serów z mleka krowiego, owczego i koziego. Aktywność 220 IMCU/ml (co odpowiada sile 1:16000).
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin (1 szt.)
283,6 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Prześcieradło do sera wykonane z poliestru 0,7 x 0,7 m
(2005036)Arkusze poliestrowe do serów nadają się do produkcji wszystkich rodzajów serów i twarogów. Materiał posiada świadectwo zdrowia do stosowania w przemyśle spożywczym.
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin (25 szt.)
37,1 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Prześcieradło do sera wykonane z poliestru 0,9 x 0,9 m
(2005015)Arkusze poliestrowe do serów nadają się do produkcji wszystkich rodzajów serów i twarogów. Materiał posiada świadectwo zdrowia do stosowania w przemyśle spożywczym.
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 5 dni
50,2 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Prześcieradło do sera wykonane z lnu 0,7 x 0,7 m
(2005055)Gaza lniana do produkcji sera nadaje się do produkcji wszelkiego rodzaju serów i twarogów. Materiał posiada świadectwo zdrowia do stosowania w przemyśle spożywczym.
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin (3 szt.)
33 zł
-
Dodaj do Ulubionych
Prześcieradło do sera wykonane z lnu 0,9 x 0,9 m
(2005056)Gaza lniana do produkcji sera nadaje się do produkcji wszelkiego rodzaju serów i twarogów. Materiał posiada świadectwo zdrowia do użytku w przemyśle spożywczym.
W MAGAZYNIE - wysyłamy w ciągu 48 godzin (4 szt.)
43,2 zł
