Kompletna oferta urządzeń, surowców do domowej i komercyjnej produkcji piwa
-
Brązowy, rozdrobniony cukier kandyzowany 500 g
(007.082.1)Oryginalny cukier kandyzowany używany w wielu bielgijskich browarach. Dodaje niepowtarzalnego smaku. Odpowiedni do win, likierów i wypieków lub do wyroby własnego syropu z bzu.
Wysyłamy do 48 godzin (9 szt.)
27,4 zł
-
Biały, rozdrobniony cukier kandyzowany 500 g
(007.083.9)Oryginalny cukier kandyzowany używany w wielu bielgijskich browarach. Dodaje niepowtarzalnego smaku. Odpowiedni do win, likierów i wypieków lub do wyroby własnego syropu z bzu.
Wysyłamy do 48 godzin (4 szt.)
27,4 zł
-
Rurka fermentacyjna BUBBLER MODEL
(010.004.0)Najbardziej popularna rurka fermentacyjna. Chroni przed muchami, utlenieniem i zanieczyszczeniami. Odpowiedni do zbiorników od 1 do 50 l. Pasuje do otworów o średnicy 9 mm.
Wysyłamy do 48 godzin (100 szt.)
6,6 zł
-
Kapsułki pochłaniające zapach do Sterilock® 4 szt.
(010.103.0)Pochłaniające zapach kapsułki, które mogą być zamontowane w rurce femrntacyjnej Sterilock®.
Wysyłamy do 48 godzin (6 szt.)
22,6 zł
-
7 - 21 dni roboczych
14,9 zł
-
7 - 21 dni roboczych
11,2 zł
-
7 - 21 dni roboczych
78,8 zł
-
7 - 21 dni roboczych
14,9 zł
-
7 - 21 dni roboczych
109,1 zł
-
Bakterie do jabłkowo-mlekowej fermentacji MALOCID 25 g na 50 litrów
(001.300.3)Kultura do kontrolowanej fermentacji malolaktycznej. Zawiera wysokie stężenie bakterii Leuconostic Oenos, które przekształcają obecny kwas jabłkowy w kwas winowy. Zmniejsza to kwasowość, zmiękcza smak i zwiększa stabilność wina. Ta technika jest używana w branży od lat i jest teraz dostępna również dla domowych winiarzy! Dozowanie: 5 g/10 l wina. Dodaj do wina po fermentacji i przed klarowaniem.
7 - 21 dni roboczych
42,2 zł
-
7 - 21 dni roboczych
39,2 zł
-
7 - 21 dni roboczych
109,2 zł