Sprzęt, kultury bakterii, zioła, składniki do produkcji serów, masła, jogurtów
-
Testy fosforanowe 50 szt/op.
(147)Fosfatest służy do wykrywania niskiej (delikatnej) pasteryzacji mleka, a także do rozróżniania dodania mleka niepasteryzowanego do mleka pasteryzowanego. Kraj pochodzenia Polska.
3 - 5 dni roboczych
128,7 zł
-
NOWOŚĆ
Fromase® 10 Tabliet - 1 plát
(2004018)Syridlové tablety na syrenie mlieka, 1tableta na syrenie až 50 litrov mlieka, vhodné na výrobu rôznych druhov syrov z kravského, ovčieho a kozieho mlieka. Krajina pôvodu Francúzsko.
3 - 5 dni roboczych
31 zł
-
Fromase® 50 Tablet - 1 balenie (100 ks tabliet)
(102)Syridlové tablety na syrenie mlieka, 1tableta na syrenie až 50 litrov mlieka, vhodné na výrobu rôznych druhov syrov z kravského, ovčieho a kozieho mlieka. Krajina pôvodu Francúzsko
3 - 5 dni roboczych
266,2 zł
-
Grecki jogurt na 1-5 l
(20020232)Suszona kultura, co najmniej 1x109 żywych kultur w 1 g, użyte szczepy pochodzą ze źródeł naturalnych, niemodyfikowanych genetycznie, wyprodukowane w Bułgarii, Genesis Lab. Sofia. Możliwość wielokrotnych powtórnych szczepień.
Wysyłamy do 48 godzin (5 szt.)
20,6 zł
-
NOWOŚĆ
Kultura jogurtowa na 1 l
(2002008)Suszona kultura do bezpośredniego zaszczepienia 1 l mleka. Możliwość wielokrotnych szczepień powtórnych. Zastosowanie: produkcja jogurtów i napojów jogurtowych.
Wysyłamy do 48 godzin (1 szt.)
10 zł
-
Kultura jogurtowa S na 1000 l
(2002005)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów, napojów jogurtowych, deserów. Kultura charakteryzuje się kremową konsystencją i większą gęstością.
Na zamówienie
48,5 zł
-
Kultura jogurtowa S na 200 l
(2002042)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów, napojów jogurtowych, deserów. Kultura charakteryzuje się kremową konsystencją i większą gęstością.
Na zamówienie
30,8 zł
-
Kultura jogurtowa S na 50 l
(2002030)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów, napojów jogurtowych, deserów. Kultura charakteryzuje się kremową konsystencją i większą gęstością.
7 - 21 dni roboczych
15,8 zł
-
Kultura jogurtowa S4 na 1000 l
(2002014)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów (szczególnie niskotłuszczowych), także z mleka koziego, produkcja deserów jogurtowych. Kultura charakteryzuje się konsystencją bardzo gęstą aż lepką.
Na zamówienie
46,8 zł
-
Kultura jogurtowa S4 na 200 l
(2002048)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów (szczególnie niskotłuszczowych), także z mleka koziego, produkcja deserów jogurtowych. Kultura charakteryzuje się konsystencją bardzo gęstą aż lepką.
Na zamówienie
28,8 zł
-
Kultura jogurtowa S4 na 50 l
(2002031)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja jogurtów (szczególnie niskotłuszczowych), także z mleka koziego, produkcja deserów jogurtowych. Kultura charakteryzuje się konsystencją bardzo gęstą aż lepką.
Wysyłamy do 48 godzin (1 szt.)
15,8 zł
-
Kultura kefirowa S na 1000 l
(2002016)Kultura liofilizowana do bezpośredniego zaszczepiania mleka. Zastosowanie: produkcja mleka kefirowego.
Na zamówienie
49,1 zł